Beijer-technologie biedt universele toegang tot complexe voertuigsensordata

Toegang tot snelheid, kilometerstand, brandstofverbruik, EV-specifieke of meer complexe voertuiggegevens zoals onderhoudsintervallen en storingen. Beijer-technologie maakt het al meer dan 25 jaar mogelijk.

CAN oplossingen

Beijer's Vetuda zet de toon met een generiek, gestandaardiseerd en veilig Azure cloud-based platform dat partijen toegang geeft tot geanonimiseerde voertuigsensordata

Stel je eens voor wat een live voertuigdata platform kan betekenen voor je applicatie

Vetuda voertuigsensordata

Actuele en accurate voertuigdocumentatie biedt tijdbesparende toegang tot aansluitpunten in de auto

Online In-car instructies gemaakt door technici voor technici. Eenvoudig in gebruik, 6 talen en voorzien van helder beeldmateriaal. Geen tijd voor fouten.

In-car instructiesNeem een kijkje in onze CAN-database!INCAR Showcase

Wat doen wij?

Wij ontsluiten, analyseren en stellen voertuigdata en voertuigsensordata beschikbaar. Dit doen wij door middel van metingen aan voertuigen in de ruimste zin van het woord. Het is onze stellige overtuiging dat de samenleving, de infrastructuur en de individuele mens gebaat zijn bij het gebruik van waardevolle voertuigsensordata.
>>> Bekijk de animatie <<<

Wie zijn wij?

Het team van Beijer bestaat uit hoogopgeleide automotive engineers die niet alleen gespecialiseerd zijn in embedded software maar ook de weg weten onder het dashboard van de moderne auto. Stuk voor stuk ontwikkelaars die met hun laptop en oscilloscoop de ontwikkelingen in de automotive branche op de voet volgen en mede vormgeven.

Laatste nieuws

Beijer Automotive © 2020 | Disclaimer | Algemene Voorwaarden