Over onsBeijer Automotive levert hoogwaardige CAN-bus-oplossingen (Controller Area Network) en voertuigspecifieke installatiebegeleiding voor de automotive, truck- en motor-aftermarket. Innovatie en rendement staan hierbij centraal. Bedrijven, kennisinstellingen en overheden kunnen bij ons terecht voor expertise en oplossingen.

Beijer at work

Bedrijfsdoelstelling

Beijer Automotive heeft sinds haar oprichting in 1991 een toonaangevende positie in de snel groeiende nationale- en internationale aftermarket verworven. Deze marktpositie wordt versterkt door de aanwezigheid van praktische kennis van de complexiteit van de moderne auto, gecombineerd met theoretische kennis van hogere elektronica, de daaraan gelieerde innovatieve producten die Beijer Automotive levert, de beschikbaarheid van technisch specialisten en eigen R&D-faciliteiten. Beijer Automotive kan zo voor haar relaties een betrouwbare partner zijn van ontwikkeling tot en met de implementatie van maatwerkoplossingen.

Werkwijze

Door het grote aantal uitgevoerde metingen aan auto’s, trucks en motorfietsen van zowel conventionele signalen als multiplex-netwerken heeft Beijer Automotive diepgaande kennis en praktische ervaring beschikbaar. Klanten van Beijer Automotive profiteren van deze specialisatie, bijvoorbeeld door de aanwezigheid van goede en betaalbare producten en korte implementatietijden. Professionaliteit, kwaliteit en flexibiliteit zijn een uitstekende basis gebleken voor het verkrijgen en behouden van tevreden opdrachtgevers.

Producten en diensten

Producten en diensten van Beijer Automotive zijn onder meer:

  • voertuigspecifieke installatie begeleiding
  • interface-ontwikkeling voor analoge- en digitale signaalproblematiek
  • flexibele automotive CAN-oplossingen
  • complete maatwerkoplossingen van print tot kabelset

Referenties

De oplossingen van Beijer Automotive worden gebruikt door klanten in binnen- en buitenland. Te denken valt aan verzekeraars, leasemaatschappijen, landelijke overheden, inbouwstations, ambulance- brandweer- en politiediensten en transporteurs die onder meer actief zijn op het gebied van mobiliteit, verkeerssystemen, fleetmanagement, taximeters, on-board equipment, in-car entertainment, alarm, track&trace, kortom de gehele bandbreedte van de automotive markt voor achteraf ingebouwde apparatuur.
De kwaliteit en de betrouwbaarheid van onze interfaces, zoals de BCI CAN bus interface en de API, wordt door inbouwers hoog gewaardeerd. De zekerheid dat een interface altijd naar behoren werkt, verkleint de zoektijd in geval van storingen.

Kijk op de Referentie-pagina voor een aantal praktijkvoorbeelden.